вторник, 22 януари 2013 г.

GOD SAVE THE QUEEN!




 Започва леко да ми се избистря защо англичаните са гракнали толкова срещу българите и румънците. Последните много не ме вълнуват, но виж, що се отнася за нас, интереса ми е жив, бидейки и аз част от тази нация. Ост
авяме политическите дивиденти, които печелят и управляващи и опозиция под полите на Бъкингам.
И едните и другите си имат интерес - сиреч, поданиците на Н.В. Елизабет II си искат отговори и виновници и Джими Камерън с удоволствие им посочва Балканите и по-точно, новоприетите членки и бедняците които бълват в посока на Албиона. Разбира се, деликатно подминава гърците. Не че са по-малко на Острова, ама просто бягайки в тази посока са довлекли и към 150 милиарда евро звонк. Не са като нашего брата, с по една бохча през рамо. Разбира се, не може да набеди и сънародниците на Радж Капур, които май скоро ще станат повече от кореняците. Първо защото са част от Империята и второ, токувиж, някой го обвинил в расизъм.
Вчера пих кафе с един приятел, медик, човек с кариера и уседналост в Кралството. Той е избрал английската провинция, избягвайки мегаполиса. Човекът ми разказа, какво мислят обикновените британски провинциалисти за нас и въобще за вълната от Източна Европа. Не че ги е страх че ще им вземем работните места. Тях китайците и индийците отдавна са им ги взели. Въпросът е в ПОМОЩИТЕ!!! Идват тези нахални източняци и ни взимат ПОМОЩИТЕ! Не работата. Това им е болката на поданиците на Нейно Величество. Отделна тема е разбира се, до каква степен ние се възползваме от пролуките в социалната ситема на ЕС.
GOD SAVE THE QUEEN!

1 коментар: